Samengevat

Audiofiele Glasvezel Netwerk Connectiviteitskits; voor wanneer UTP koper gewoon niet goed genoeg is. Adot levert een reeks audiofiele kits om de isolatie van hoogwaardige audiosystemen met behulp van glasvezelverbindingen te vereenvoudigen, zorgvuldig geoptimaliseerd voor hi-fi gebruik. De sets zijn Plug&Play, er is geen computerconfiguratie of kennis vereist. De werking van uw systeem blijft volledig ongewijzigd. Geschikt voor gebruik met alle op het netwerk aangesloten audiosystemen.

Waarom zou u upgraden?

Analoge audio is delicaat maar digitale audio is net zo delicaat. 

Digitale gegevens moeten met de grootste zorg behandeld worden, vooral met de nu hoge resolutie audio bestanden die steeds meer informatie bevatten.

De reden is eenvoudig.

Achter de nullen en enen zijn de elektrische signalen nog steeds analoog en even gevoelig voor ruis en interferentie. Deze ruis schaadt de integriteit van de pulskanten. Het overgangspunt van een lawaaierige pulskant resulteert in timingfouten en jitter.

De oplossing is nog eenvoudiger.

Door het geleidende signaal te onderbreken, verwijderen we de interferentie en isoleren we het hi-fi systeem. Dit wordt gedaan met behulp van glasvezel zonder risico op het introduceren van enige geleide interferentie en ruis. Kortom, een schoon signaal.

De Adot kits worden geleverd in 3 varianten, het verschil zit hem in de meegeleverde voeding. Zie de prijslijst voor de verschillende modellen.

Multi vs Single

Om het systeem nog verder te optimaliseren levert Adot nu ook een Single Mode oplossing.
Waar de Multi Mode een 50um glasvezelkern heeft en de reflexies van de kabel gebruikt voor een betrouwbaarder signaal, gebruikt de Single Mode een 9um (micrometer) glasvezelkern hoewel dit een gevoeliger en fragielere verbinding is produceert het minder jitter.

We leveren een upgrade kit voor bestaande Adot gebruikers evenals complete kits voor Melco switches en switches zonder SFP.

documenten

Prijslijst

Prijslijst Adot 2024

Meest recente prijslijst van Adot
  •  
Nieuws

Het laatste Adot nieuws

merken

Bekijk onze andere merken

Diptyque

Magnetostaat luidsprekers:
Diptyque Audio heeft een uniek concept van paneel luidsprekers met hoge precisie in geluidsweergave.

Bekijk merk

Silent Angel

HiFi audio accessoires:
Silent Angel heeft toegewijde inspanning en passie gestoken in het optimaliseren van alles, van hardware en mechanica tot software ontwerp.

Bekijk merk

Cambridge Audio

Audio apparatuur:
Bij Cambridge Audio willen ze dat je je favoriete muziek op zijn allerbest hoort – zoals de artiest het bedoeld heeft, zonder iets toe te voegen, zonder iets weg te nemen.

Bekijk merk