Samengevat

De GT SERIES belichamen Atohm’s expertise op het gebied van luidsprekers. Ze bekronen het streven om unieke producten te bieden waar ultieme prestaties, integreerbaarheid en elegantie van het ontwerp samenkomen. Het geheel vormt een bijzondere eenheid met als enige doel de luisteraar onder te dompelen in de muziek en zijn emoties te versterken.

Verbluffende audioprestaties met verfijnde en ingetogen esthetiek, alles is in het werk gesteld om een ongeëvenaard zintuiglijk genot te bieden.

Na vele jaren van onderzoek en uitgebreide tests, zijn de “ABSOLUTE SERIES” zelf ontwikkelde drivers van ATOHM geïnstalleerd in de GT SERIES-reeks. Alle componenten van deze luidsprekers en hun exclusieve technologieën, zijn speciaal ontworpen in Athom’s onderzoeksafdeling.

GT1-HD

Laat je niet misleiden door het formaat!

De GT1-HD luidsprekers zijn in staat tot uitzonderlijke geluidsprestaties. Het bereik van de bas en de reproductie ervan staan in geen verhouding tot het compacte formaat van deze luidsprekers. De afbeelding wordt met ongelooflijke precisie en verfijning gereproduceerd. De bas-midden- en hoge tonen drivers werken perfect samen. Het geluidsbeeld verschijnt met buitengewone breedte en diepte.
De instrumenten, het spel van de muzikanten, de stemmen en de sfeer van de geluidsopname worden gepresenteerd met een verbluffende natuurlijkheid.

GT2-HD

De Atohm GT2-HD is een elegante vloerstaande luidspreker met gebogen zijkanten en een lichte kanteling naar achteren. De behuizing is samengesteld uit 22 mm dikke MDF-panelen, versterkt door verschillende interne steunen. Aan de basis van de luidspreker bevinden zich twee metalen basisplaten met een gat in het midden, waardoor de lage frequenties die worden geproduceerd door de grote basreflexresonator onder de luidspreker vrij kunnen circuleren. De afwerking van de Atohm GT2 is prachtig, met een mooie dikke laag glanzende lak.

GT3-HD

De GT3 HD het vlaggenship model van Atohm. Met een hoogte van 119cm en een gewicht van 37.5 kg is dit een waar statement van de Franse luidsprekerbouwer. De kast is vervaardigd uit een 22mm dikke multi-laags gebogen mdf die in 3 kleuren opties leverbaar is. Alle drivers van de luidspreker worden in huis geproduceerd. 
Ieder model uit de GT serie heeft een regelbaar filter aan de achterzijde, de GT3-HD heeft er zelfs twee een om het hoog en een om het midden-laag gebied af te stemmen naar uw smaak.

Kleuren opties

Alle GT-HD modellen zijn leverbaar in het Wit, Zwart en Wengnut. (donker wallnoot)

GT Center HD

De Atohm GT Center HD is een voortreffelijke centerluidspreker die uitblinkt in het weergeven van heldere dialogen en realistisch geluid in home theater-systemen. Met zijn hoogwaardige constructie en nauwkeurig afgestemde drivers brengt hij stemmen en effecten tot leven met buitengewone helderheid en detail. De luidspreker past naadloos in elke thuisbioscoopopstelling en draagt bij aan een meeslepende kijk- en luisterervaring. De GT Center HD combineert vakmanschap en prestaties en is een essentieel onderdeel voor een hoogwaardig surroundgeluid in films en muziek.

GT-SW2-HD

De actieve subwoofer GT-SW2-HD completeert de gehele Atohm GT-serie in de eerste octaven. Ondanks zijn beperkte volume (22 liter) beschikt hij over een speciale versterking van 500W, gekoppeld aan 2 specifieke 23 cm luidsprekereenheden. Dit uitzonderlijke duo wordt aangedreven door 500 watt effectieve elektronica, waarmee ze tot ± 19 mm uitslag kunnen genereren. De onvoorwaardelijke controle van het toegepaste signaal (X-Guard Technology) maken het mogelijk om de meest extreme bassen (23Hz@-3dB) met ongelooflijk niveau en snelheid te reproduceren.

RS700 AMP "GT EDITION"

Wilt u alles uit de GT HD luidspreker serie halen dan is de RS700 versterker de ideale partner, door een keuze te maken in een vooraf geoptimaliseerde DSP instelling “X-tend” kunt u de versterker aanpassen naar het GT model dat erop aangesloten is, met als resultaat een dieper gecontroleerde bas-weergave. De versterker biedt ook direct een bescherming voor de drivers in de luidspreker middels de unieke “U-Guard & X-Guard” technologie, urenlang op hoog vermogen spelen is geen probleem met de RS700 “GT Edition” 

Let the party begin!!

documenten

Prijslijst

Prijslijst 2023

Meest recente prijslijst van Atohm
  •  

Brochure 2023

Brochure Atohm
  •  
merken

Bekijk onze andere merken

Silent Angel

HiFi audio accessoires:
Silent Angel heeft toegewijde inspanning en passie gestoken in het optimaliseren van alles, van hardware en mechanica tot software ontwerp.

Bekijk merk

Scansonic HD

Luidsprekers:
Scansonic maakt innovatieve luidsprekers met een strak Scandinavisch design. Met een achtergrond in super high-end luidsprekers.

Bekijk merk

Melco Audio

Audiofiele Servers & Switches:
Melco’s servers slaan levenslange muziekcollecties op en bieden topkwaliteit met streaming gemak.

Bekijk merk