Samengevat

Bij Cambridge Audio vinden ze dat muziek dezelfde intensiteit, emotie en betekenis moet bevatten als toen het de opnamestudio verliet. Voor Cambridge gaat het niet om achtergrondmuziek, maar om het vastleggen van een moment in de tijd en jou rechtstreeks in het middelpunt ervan te plaatsen.

Dit is wat Cambridge altijd hebben nagestreefd in hi-fi, omdat het is wat muziekliefhebbers zoals jij, onze luisteraars, en wij verdienen. Dit is wat we het Great British Sound noemen – iets wat Cambridge al meer dan 50 jaar perfectioneren.

MXN & AXN

Een nieuwe netwerkspeler kan nieuw leven in je systeem blazen en opent de deur naar Hi-Res muziek voor jou. Het integreert naadloos in een systeem en brengt je verder dan je kostbare collectie schijven. Er zijn tal van gratis diensten, zoals internetradio, evenals de bekende premiumdiensten – velen bieden gratis proefperiodes aan. Dankzij onze expertise in streaming kun je eenvoudig van hoge kwaliteit muziek genieten vanuit verschillende bronnen via onze app.

AXA 25 & AXC 25

De AXA25 is een geïntegreerde versterker gebouwd in een klassieke, ongecompliceerde stijl. Zijn slanke, symmetrische ontwerp biedt geweldige waarde en functionaliteit voor degenen die op zoek zijn naar een eenvoudige oplossing. 
De AXC25 is een elegante cd-speler met naadloze weergave, voorzien van een hoogwaardige digitaal-analoogomzetter (DAC).  De slanke, standaard hifi-componentbreedte van de speler zal onopvallend in een bestaande opstelling passen.

AXA 35 & AXC 35

De AXA35 geïntegreerde versterker biedt 35 watt per kanaal en heeft een ingebouwde phono-voorversterker voor MM-cartridges  perfect voor vinylliefhebbers. Een wit LED-puntmatrixdisplay bevestigt de luisterbron, en afzonderlijke toonregelingen stellen je in staat om het geluid aan te passen aan jouw smaak.
De AXC35 is een elegante cd-speler met naadloze weergave en een hoogwaardige digitaal-naar-analoogomzetter. De geïntegreerde Wolfson DAC helpt om digitale informatie nauwkeurig op te halen vanaf je cd’s

AXR 85 & 100 (D)

Met 85 of 100 watt vermogen en een FM/AM-tuner is de AXR 85/100 een versterker om serieus te nemen – dankzij een geïntegreerde phono-stage voor eenvoudige aansluiting van een platenspeler en Bluetooth om draadloos muziek af te spelen vanaf een smartphone. Een speciale subwoofer-uitgang voor het aansturen van lage tonen, en twee sets luidsprekeruitgangen dragen bij aan de aantrekkingskracht. Voldoende aansluitingen aan de voor- en achterkant bouwen voort op die veelzijdigheid,

Mix and Match

De hele AX serie heeft dezelfde vormgeving  hierdoor kan je alle modellen uit de reeks combineren met elkaar. Stream of speel een CD de AX serie heeft voor elk wat wils.

StreamMagic

Sinds 2011 hebben onze ingenieurs onze eigen streamingsoftware ontworpen en ontwikkeld – StreamMagic. StreamMagic ondersteunt van nature Spotify Connect, TIDAL Connect, Deezer, Airplay, Bluetooth aptX HD en internetradio, wat betekent dat je van je muziek kunt genieten vanuit een breed scala aan bronnen. 

documenten

Prijslijst & Top Tips

Prijslijst 2024

Prijslijst van Cambridge Audio
  •  

Top Tips AXA25

technische specificaties
  •  

Top Tips MXN

technische specificaties
  •  

Top Tips AXA35

technische specificaties
  •  

Top Tips AXN

technische specificaties
  •  

Top Tips AXC35

technische specificaties
  •  

Top Tips AXR85

technische specificaties
  •  

Top Tips AXC35

technische specificaties
  •  

Top Tips AXR100

technische specificaties
  •  
merken

Bekijk onze andere merken

Cambridge Audio

Audio apparatuur:
Bij Cambridge Audio willen ze dat je je favoriete muziek op zijn allerbest hoort – zoals de artiest het bedoeld heeft, zonder iets toe te voegen, zonder iets weg te nemen.

Bekijk merk

NuPrime

Audio apparatuur:
Dankzij innovaties in eigen ontwikkelde Klasse D versterking-modules produceert NuPrime Audio betaalbare audio met high-end componenten.

Bekijk merk

Melco Audio

Audiofiele Servers & Switches:
Melco’s servers slaan levenslange muziekcollecties op en bieden topkwaliteit met streaming gemak.

Bekijk merk