Cambridge EVO150 & EVO CD Review HiFi.nl

29 november 2023

Als er één woord is om de Cambridge EVO 150 (en de set met de EVO CD) te omschrijven, dan is het plezier. Of op z’n Engels; FUN! De muzikale prestaties van de EVO 150 zijn vanaf het eerste moment om je vingers bij af te likken. We schatten in dat de EVO 150 met 90 procent van de speakers uit de voet zou kunnen. De combinatie met de ATC SCM 19 is prachtig, maar we weten ook hoe de ATC’s klinken op zwaardere eindversterker. Dat is ook niet de reden waarom je een Cambrige EVO 150 zou kopen. Je koopt de EVO 150 omdat je van muziek houdt en een alles-in-één hifi-oplossing zoekt. Dat is de Cambridge EVO 150. En als je de set echt compleet wil hebben, dan koop je ook de EVO CD.

De Cambridge EVO 150 laat zich moeilijk in een hokje duwen. Bij klassiek kan er analytisch worden geluisterd, maar bij 80’s rock kan je helemaal losgaan. Het is dat gangbare karakter dat het ook makkelijk maakt om speakers mee te matchen. De kans is klein dat het niet samen met de Cambridge EV 150 zou werken, exoten en uitzonderingen daargelaten. De Cambridge EVO 150 is een systeem dat makkelijk is in gebruik en we iedereen als een kooptip mee kunnen geven. Cambridge Audio doet wat ze zeggen en hangen daar een betaalbare prijs aan. Want voor 2399 euro haal je puur audioplezier in huis waar je de hele dag en nacht naar wil luisteren.

merken

Onze andere berichten

Cambridge CXN100 Review HiFi.nl

Netwerkspelers van Cambridge Audio presteren al sinds de eerste generatie erg goed en de opvolgende CXN-modellen presteerden op vele vlakken zelfs nog beter. Met de introductie van de CXN100 ervaren we de tot nu toe beste streamingbeleving; de fabrikant verdient hier de maximale score voor.

Bekijk bericht