Samengevat

Bij Cambridge Audio willen ze dat je je favoriete muziek op zijn allerbest hoort – zoals de artiest het bedoeld heeft, zonder iets toe te voegen, zonder iets weg te nemen. Ze willen geen achtergrondgeluid, maar een moment vastleggen en je erin onderdompelen. Dit is hun langdurige streven in de hi-fi wereld, omdat ze vinden dat muziekliefhebbers, zoals jij, en zijzelf, niets minder verdienen. Dit staat bekend als de “Great British Sound,” iets wat Cambridge al meer dan 50 jaar perfectioneert.

Edge Serie

In de aanloop van Cambridge’s 50-jarig jubileum stelden ze de ingenieurs een eenvoudige vraag – wat zou je maken als alles mogelijk was?

Vergeet de kosten. Vergeet beperkingen. Creëer een systeem dat eerder onontdekte lagen van detail levert, zeer transparant is en superieure geluidsweergave biedt. Een product dat trouw is aan de creatieve innovatie en ondernemersambitie van Cambridge Audio.

Meer dan 3 jaar in ontwikkeling, met een team van 9 ingenieurs, is het resultaat Edge.

CX Series 2

Het is het geluid waar je altijd op hebt gehoopt. Versterkers die je de kracht, details en controle geven die je verdient. Een netwerkspeler die talloze prijzen heeft gewonnen voor zijn vermogen om de volledige muzikaliteit van streaming en internetradio bloot te leggen. En een CD-transport dat nieuw leven in je zorgvuldig samengestelde collectie blaast.
Dimex begrijpt dat het kopen van nieuwe hi-fi componenten niet iets is wat je elke dag doet, maar we zijn ervan overtuigd dat de CX Series 2 je vertrouwen zal belonen door tot nu toe ongehoorde helderheid en emotie in je favoriete albums te onthullen.

EVO

Evolutie betekent transformatie. Evolutie betekent verbetering. Evolutie betekent vooruitgang.

Je kunt genieten van een ongelooflijke, volwaardige hi-fi geluid, met al zijn precisie, schaal en emotionele expressie. Maar je kunt ook genieten van deze buitengewone geluidskwaliteit vanuit een compact, handig en mooi alles-in-één systeem. De evolutie in HiFi.

AX Serie

Of je nu investeert in je eerste hi-fi componenten, of als je al een enthousiaste liefhebber bent die op zoek is naar uitstekende waarde en hoogwaardig geluid – dan is de AX-serie iets voor jou.

Ontworpen in Londen, met ontwerp inspiratie van onze befaamde CX-serie, zal AX zeker de manier waarop je naar muziek luistert voor altijd veranderen.

de AX serie bestaat uit versterkers, Receivers, CD-spelers en Netwerk streamers.

documenten

Prijslijst(en)

Prijslijst Cambridge 2024

Meest recente prijslijst van Cambridge Audio
  •  
merken

Bekijk onze andere merken

Diptyque

Magnetostaat luidsprekers:
Diptyque Audio heeft een uniek concept van paneel luidsprekers met hoge precisie in geluidsweergave.

Bekijk merk

Scansonic HD

Luidsprekers:
Scansonic maakt innovatieve luidsprekers met een strak Scandinavisch design. Met een achtergrond in super high-end luidsprekers.

Bekijk merk

Kora

Audio apparatuur:
Kora, een innovatief merk uit Toulouse, heeft zijn oorsprong in Frankrijk.
Het Square Tube ontwerp is een nieuwe, unieke en innovatieve manier om de vacuümbuizen te gebruiken.

Bekijk merk