Samengevat

Op een gegeven moment is het tijd om vooruit te gaan. Cambridge heeft de zeer gewaardeerde CX Series hi-fi componenten voor jou geüpgraded naar de standaard van de veeleisende hi-fi luisteraar van vandaag. Ontdek de CX Serie 2

CXN100

Met trots presenteren we de opvolger van de legendarische CXN-V2: de CXN-100.

Wat maakt de CXN-100 zo speciaal?
Denk aan de nieuwste 32bit ESS Sabre 9028Q2M DAC, de vierde generatie StreamMagic Module, uitgebreide connectiviteit en een intuïtieve bediening middels de StreamMagic App die je muzikale ervaring naar nieuwe hoogten zal tillen. En laten we het strakke, moderne design niet vergeten met een vernieuwde grotere display die uw albumhoezen nog mooier weergeeft.

CXA81

De CXA81 geïntegreerde versterker bouwt voort op de fundamenten gelegd door de eerste CX Series en meer dan 50 jaar ervaring in het bouwen van versterkers. Het biedt een progressieve benadering – moeiteloos, sierlijk en verfijnd. Met 80 watt per kanaal heeft de CXA81 volledige controle over muziek, om elke emotie en nuance in je volledige muziekcollectie te onthullen, of die nu gestreamd wordt of op schijf staat.

CXC

Je hebt jarenlang cd’s verzameld, dus waarom geef je ze niet ook de CX geluidsupgrade? CXC is een cd-transport dat is ontworpen om te werken met DACs en compatibele versterkers, zoals de bekroonde CXA81. Je zult ongelooflijke details horen van je cd’s, mogelijk voor de eerste keer. CXC blaast nieuw leven in cd’s en geeft je nog vele jaren plezier van ze.

StreamMagic

Al sinds 2011 heeft Cambridge een eigen streamingsoftware platform ontworpen en ontwikkeld – StreamMagic.
StreamMagic ondersteunt van nature Spotify Connect, TIDAL Connect, Qobuz, Deezer, Airplay, Bluetooth aptX HD en internetradio, wat betekent dat je van je muziek kunt genieten vanuit een breed scala aan bronnen.

documenten

Prijslijst & Top Tips

Prijslijst 2024

Prijslijst van Cambridge Audio
  •  

CXN100

technische specificaties CXNv2
  •  

CXA81

technische specificaties CXA81
  •  

CXC

technische specificaties CXCv2
  •  
merken

Bekijk onze andere merken

Melco Audio

Audiofiele Servers & Switches:
Melco’s servers slaan levenslange muziekcollecties op en bieden topkwaliteit met streaming gemak.

Bekijk merk

Diptyque

Magnetostaat luidsprekers:
Diptyque Audio heeft een uniek concept van paneel luidsprekers met hoge precisie in geluidsweergave.

Bekijk merk