OCTAVE AUDIO

Algemene informatie

Octave

Octave audio meer dan alleen hartstocht voor muziek

Het idee achter Octave is een passie voor muziek gecombineerd met ingenieuze aanleg voor elektronica en een absoluut oog voor perfectie. De technisch innovatieve, perfect vervaardigde, volledig veilige en gebruiksvriendelijke versterkers die gemaakt worden door Octave, bieden elegante esthetiek, terwijl de schoonheid van de muziek en zijn authentieke geluid tot leven komen in de woonkamers. Wat onderscheidt Octave audio van andere merken? De overtuiging dat echte muzikaliteit in high fidelity alleen kan worden gerealiseerd met buizen. Maar dat is niet de enige factor. Het geheim van het succes ligt in de Octave-hybride technologie: de optimale synthese van traditionele buis technologie en innovatieve halfgeleidercircuits . Buizen verzekeren de opmerkelijke geluidsprestaties van de Octave versterkers, terwijl de innovatieve transistorcircuits een belangrijk onderdeel vormen voor het volledig optimaliseren van het audiophile-potentieel van de buizen.

 

Uitzonderlijke elektronica beveiligingssystemen

Al langer dan 20 jaar bouwt Octave hoogwaardige buisversterkers die stabiele prestaties en betrouwbaarheid bieden op basis van de beste transistorapparatuur. Octave hifi heeft de uitstekende duurzaamheid te danken aan de doordachte elektronische bewakings- en beveiligingssystemen. De soft-starttechnologie, de gecontroleerde ‘power rise’, nauwkeurige stabilisatie en intelligente beveiligingscircuits vormen de garantie voor ongeëvenaarde product betrouwbaarheid. Met een Octave amplifier zijn muziekliefhebbers in staat om te luisteren naar hun platen en cd’s op het hoogste prestatieniveau. Elke Octave-versterker is gebaseerd op hoogwaardige componenten, van de ingangstekkers naar de uitgangstransformatoren, die door Octave worden ontwikkeld en geproduceerd. Elk model wordt nauwlettend met de hand gebouwd in het hoofdkantoor in het dorp Baden in Duitsland. Voordat een product de fabriek verlaat, moet het eerst een strenge kwaliteitscontrole en een duurzaamheidtest van 48 uur doorstaan.

 

Octave apparatuur geleverd met de beste klantenservice

Octave hifi modellen zijn ontworpen om een lange levensduur van onwrikbare geluidskwaliteit te bieden. Aangezien de meeste mechanische en elektronische componenten van de apparatuur in-house worden ontworpen en door gespecialiseerde fabrikanten aan de hand van onze strenge richtlijnen worden vervaardigd, heeft Octave de beschikking over originele onderdelen als de service ooit nodig zou zijn, ook al zou een ouder model gerepareerd moeten worden. Hierbij biedt Octave hun klanten dus de hoogste kwaliteit aan service mogelijk en producten die stabiele prestaties en maximale waarde behouden. De modelfilosofie van Octave is gebaseerd op de voortdurende ontwikkeling en verfijning van hun producten. Het beste voorbeeld is misschien de voorversterker van HP 500, die sinds 1987 succesvol in de markt is, in belangrijke mate vanwege het feit dat de voorversterker de technologische vorderingen kan bijbenen. Dat Octave helemaal gelijk heeft met dit concept wordt bevestigd door het intensieve, persoonlijke dialoog met klanten. Ze bekijken de vele groepstest winnaars en prijzen uitgereikt door de hi-fi pers als bekroning van alle inspanningen. Maar ze dienen ook als aanmoediging voor Octave om deze weg nog verder te vervolgen.

Wij zijn trots dit prachtmerk te mogen distribueren in de Benelux

tekst | + link

Dealers

Bekijk de overzichtskaart van alle dealers van Octave Audio | + dealers

 

Vragen / FAQ

Vragen? | + stel een vraag
Bekijk alle gestelde vragen (0) | + lees verder

 

Reviews

Deel uw ervaring | + schrijf een review
Bekijk alle reviews (0) | + lees verder

Prijslijst(en)

Prijslijst Octave Audio | + download