Samengevat

In de aanloop naar het 50-jarig jubileum stelde Cambridge Audio de ingenieurs een simpele vraag: wat zouden jullie maken als alles mogelijk was? Vergeet de kosten. Vergeet beperkingen. Creëer een systeem dat voorheen onontdekte detaillagen levert, zeer transparant is en ongeëvenaarde soundstage biedt. Een product dat trouw blijft aan de fundamenten van creatieve innovatie en ondernemersambitie van Cambridge Audio. 
Meer dan 3 jaar in de maak, met behulp van een team van 9 ingenieurs, is het resultaat Edge.

Inruil Promotie

Ontdek de ultieme kans om te upgraden naar Cambridge Edge! 

Ruil je oude HiFi-product in voor een Edge en ontvang een fantastisch aankoop voordeel van 20%.

Mis deze unieke kans niet om te upgraden naar de toekomst van audio! Bezoek nu onze geautoriseerde Cambridge Edge Dealers en ontdek meer over onze inruil promotie.

Cambridge Edge: Upgrade jouw geluid naar ongekende hoogten.

Edge Serie

De belichaming van Cambridge Audio’s kenmerkende Great British Sound en het toppunt van 50 jaar hifi-expertise.

Prachtig minimalistisch ontwerp, elk onderdeel heeft een gebogen voorkant van aluminium en een zwevende bovenplaat. Het is een buitengewone buitenkant die een buitengewone audiotechniek aan de binnenkant verbergt.

Let the music Through

Om de barrières tussen jou en je muziek te verwijderen, heeft Cambridge hard gewerkt om het aantal componenten in het signaalpad in de Edge-serie te minimaliseren.

Als gevolg daarvan levert Edge een getrouwere reproductie van de oorspronkelijke opname; een indrukwekkend gedetailleerd driedimensionaal geluid, met opvallende plaatsing en focus.

Inside EDGE

Cambridge kiest altijd componenten uitsluitend op basis van hun sonische kwaliteiten – niet op prijs, specificaties of gemeten prestaties. Dit ethische principe van ‘eerst luisteren, later meten’ betekent dat ze blind audities uitvoeren op alle prijs- en prestatieniveaus en alleen kiezen voor diegene die het meest dynamisch klinken, de grootste aanwezigheid hebben en een onthullende helderheid bieden; kortom, de meest muzikale.

Complex Simplicity

Weg zijn de rijen knoppen en draaiknoppen die je vaak ziet op hoogwaardige audio-apparatuur. In plaats daarvan beschikt de Edge-serie over één hoogwaardige dubbele concentrische knop voor volume en bronselectie, waarmee je menu’s kunt navigeren en het volume kunt regelen met een eenvoudige draai.

Dit mechanische wonder is ontworpen en geassembleerd in het Verenigd Koninkrijk en bestaat uit 31 nauwkeurig gefreesde onderdelen. De complexiteit aan de binnenkant maakt de meest intuïtieve en zuiverste interfaces mogelijk.

Beautiful Detail

De strakke lijnen van de Edge NQ Voorversterker/Streamer worden versterkt door een prachtig 5-inch high-resolution TFT-display. Ontworpen om albumhoezen in prachtige helderheid weer te geven en dat bijdraagt aan de algehele luisterervaring.

StreamMagic

Al sinds 2011 heeft Cambridge een eigen streamingsoftware platofrm ontworpen en ontwikkeld – StreamMagic.
StreamMagic ondersteunt van nature Spotify Connect, TIDAL Connect, Qobuz, Deezer, Airplay, Bluetooth aptX HD en internetradio, wat betekent dat je van je muziek kunt genieten vanuit een breed scala aan bronnen.

Input Board

Cambridge wil dat je in staat bent om digitale inhoud van een breed scala aan bronnen te beluisteren op maximaal 24-bit/384kHz en DSD 256. Daarom hebben de Edge A en de NQ een DAC met digitale coaxiale (S/PDIF), ARC (Audio Return Channel), USB en twee TOSLINK (S/PDIF) aansluitingen voor veelzijdigheid.

Twin Toroidal Transformer

Cambridge is de pionier in het gebruik van toroïdale transformatoren in versterkers, wat leidde tot verbeterde prestaties. In Edge gaan ze nog een stap verder door gebruik te maken van tegenovergestelde symmetrische dubbele toroïdale transformatoren. Dit heft elektromagnetische interferentie op en biedt uitstekende kracht, met behoud van een consistente toonkwaliteit, ongeacht hoe hard het geluid wordt afgespeeld.

Class XA Power

De unieke Klasse XA versterkertopologie brengt geluidskwaliteit van Klasse A, maar met verbeterde efficiëntie en minder warmte. Ze hebben een bias-spanning toegevoegd aan een traditioneel Klasse AB ontwerp om het kruispunt te verplaatsen naar een positie waar vervorming onhoorbaar is voor het menselijk oor.

documenten

Prijslijst & Top Tips

Prijslijst 2024

Prijslijst van Cambridge Audio
  •  

EDGE A

technische specificaties Edge A
  •  

EDGE NQ

technische specificaties Edge NQ
  •  

EDGE W

technische specificaties Edge W
  •  

EDGE M

technische specificaties Edge M
  •  
MAPS

EDGE EXPERIENCE STORES

merken

Bekijk onze andere merken

Diptyque

Magnetostaat luidsprekers:
Diptyque Audio heeft een uniek concept van paneel luidsprekers met hoge precisie in geluidsweergave.

Bekijk merk

Kora

Audio apparatuur:
Kora, een innovatief merk uit Toulouse, heeft zijn oorsprong in Frankrijk.
Het Square Tube ontwerp is een nieuwe, unieke en innovatieve manier om de vacuümbuizen te gebruiken.

Bekijk merk

NuPrime

Audio apparatuur:
Dankzij innovaties in eigen ontwikkelde Klasse D versterking-modules produceert NuPrime Audio betaalbare audio met high-end componenten.

Bekijk merk