Samengevat

De Evolutie van Hi-Fi
Evolutie betekent transformatie. Evolutie betekent verbetering. Evolutie betekent vooruitgang.
Bij Cambridge Audio betekent het hi-fi dat klaar is voor vandaag, in staat om in jouw levensstijl te passen en er net zo goed uit te zien als het klinkt. Het betekent het nemen van meer dan 50 jaar aan audiokennis en dit allemaal in een enkel revolutionair product te integreren.

Cambridge heeft de Evo ontwikkeld zodat je van het beste van beide werelden kunt genieten.

Evo 150

Hi-Fi van Morgen, Vandaag.
Met Evo 150 heeft Cambridge jouw audioverleden en heden naar de toekomst gebracht. Met uitstekende Hypex NCore Class D-versterking en met het toonaangevende StreamMagic-streamingplatform aan boord – hoef je alleen luidsprekers aan te sluiten om te genieten van uitstekende audio van hoge resolutie, allemaal in één elegante, discrete behuizing.

En dankzij de reeks digitale en analoge ingangen, evenals de hoogwaardige DAC, kan Evo het hart van jouw hi-fi-systeem zijn voor de komende jaren.

StreamMagic

Al sinds 2011 heeft Cambridge een eigen streamingsoftware platofrm ontworpen en ontwikkeld – StreamMagic.
StreamMagic ondersteunt van nature Spotify Connect, TIDAL Connect, Deezer, Airplay, Bluetooth aptX HD en internetradio, wat betekent dat je van je muziek kunt genieten vanuit een breed scala aan bronnen.

Evo CD

Evo CD is de compact disc-speler die exclusief is ontwikkeld om te worden gekoppeld aan Evo alles-in-één spelers. Het deelt hetzelfde opvallende ontwerp, is vervaardigd uit dezelfde hoogwaardige materialen en is gebouwd volgens dezelfde strenge normen. Evo CD haalt elk muzikaal detail uit je schijven en geeft het naadloos door aan Evo. Je CD-collectie is nu klaar om deel uit te maken van de hi-fi evolutie.

Leuk detail: als je een cd speelt wordt de metadata op het internet gezocht om de albumhoes en informatie op het display van de Evo 75/150 weer te geven.

Prachtig Detail

Cambridge zijn verhaal begon met de iconische P40-versterker. Gebruikmakend van het houten accent als inspiratie, de Evo heeft prachtige tastbare walnoothouten zijpanelen in zijn ontwerp opgenomen. Maar daar bleef hij niet bij, omdat Cambridge luisteraars een keuze wilde geven, ontwierpen zij ook gevormde zwarte golvende panelen voor degenen die een meer eigentijdse uitstraling zochten.

documenten

Prijslijst & Top Tips

Prijslijst 2024

Prijslijst van Cambridge Audio
  •  

Top Tips EVO

technische specificaties EVO
  •  
merken

Bekijk onze andere merken

NuPrime

Audio apparatuur:
Dankzij innovaties in eigen ontwikkelde Klasse D versterking-modules produceert NuPrime Audio betaalbare audio met high-end componenten.

Bekijk merk

Kora

Audio apparatuur:
Kora, een innovatief merk uit Toulouse, heeft zijn oorsprong in Frankrijk.
Het Square Tube ontwerp is een nieuwe, unieke en innovatieve manier om de vacuümbuizen te gebruiken.

Bekijk merk

Melco Audio

Audiofiele Servers & Switches:
Melco’s servers slaan levenslange muziekcollecties op en bieden topkwaliteit met streaming gemak.

Bekijk merk