Samengevat

De Evolutie van Hi-Fi
Evolutie betekent transformatie. Evolutie betekent verbetering. Evolutie betekent vooruitgang.
Bij Cambridge Audio betekent het hi-fi dat klaar is voor vandaag, in staat om in jouw levensstijl te passen en er net zo goed uit te zien als het klinkt. Het betekent het nemen van meer dan 50 jaar aan audiokennis en dit allemaal in een enkel revolutionair product te integreren.

Cambridge heeft de Evo ontwikkeld zodat je van het beste van beide werelden kunt genieten.

Evo 150

Hi-Fi van Morgen, Vandaag.
Met Evo 150 heeft Cambridge jouw audioverleden en heden naar de toekomst gebracht. Met uitstekende Hypex NCore Class D-versterking en met het toonaangevende StreamMagic-streamingplatform aan boord – hoef je alleen luidsprekers aan te sluiten om te genieten van uitstekende audio van hoge resolutie, allemaal in één elegante, discrete behuizing.

En dankzij de reeks digitale en analoge ingangen, evenals de hoogwaardige DAC, kan Evo het hart van jouw hi-fi-systeem zijn voor de komende jaren.

Evo 75

Het combineren van streaming mogelijkheden en hoogwaardige versterking in één apparaat betekent dat je met de Evo 75 alleen luidsprekers en een streamingdienst hoeft te kiezen om te genieten van opwindende geluidskwaliteit. Muziek afspelen vanaf de Evo 75 betekent afscheid nemen van meters verbindingskabels en hallo zeggen tegen intuïtieve, eenvoudige functionaliteit in één strakke, goed uitziende behuizing. Geweldig geluid en tijdloze stijl raken nooit uit de mode.

Evo CD

Evo CD is de compact disc-speler die exclusief is ontwikkeld om te worden gekoppeld aan Evo alles-in-één spelers. Het deelt hetzelfde opvallende ontwerp, is vervaardigd uit dezelfde hoogwaardige materialen en is gebouwd volgens dezelfde strenge normen. Evo CD haalt elk muzikaal detail uit je schijven en geeft het naadloos door aan Evo. Je CD-collectie is nu klaar om deel uit te maken van de hi-fi evolutie.

Leuk detail: als je een cd speelt wordt de metadata op het internet gezocht om de albumhoes en informatie op het display van de Evo 75/150 weer te geven.

StreamMagic

Al sinds 2011 heeft Cambridge een eigen streamingsoftware platofrm ontworpen en ontwikkeld – StreamMagic.
StreamMagic ondersteunt van nature Spotify Connect, TIDAL Connect, Deezer, Airplay, Bluetooth aptX HD en internetradio, wat betekent dat je van je muziek kunt genieten vanuit een breed scala aan bronnen.

Beautiful Detail

Cambridge zijn verhaal begon met de iconische P40-versterker. Gebruikmakend van het houten accent als inspiratie, de Evo heeft prachtige tastbare walnoothouten zijpanelen in zijn ontwerp opgenomen. Maar daar bleef hij niet bij, omdat Cambridge luisteraars een keuze wilde geven, ontwierpen zij ook gevormde zwarte golvende panelen voor degenen die een meer eigentijdse uitstraling zochten.

documenten

Prijslijst & Top Tips

Prijslijst 2024

Prijslijst van Cambridge Audio
  •  

Top Tips EVO

technische specificaties EVO
  •  
merken

Bekijk onze andere merken

Cambridge Audio

Audio apparatuur:
Bij Cambridge Audio willen ze dat je je favoriete muziek op zijn allerbest hoort – zoals de artiest het bedoeld heeft, zonder iets toe te voegen, zonder iets weg te nemen.

Bekijk merk

Silent Angel

HiFi audio accessoires:
Silent Angel heeft toegewijde inspanning en passie gestoken in het optimaliseren van alles, van hardware en mechanica tot software ontwerp.

Bekijk merk

Diptyque

Magnetostaat luidsprekers:
Diptyque Audio heeft een uniek concept van paneel luidsprekers met hoge precisie in geluidsweergave.

Bekijk merk