HiFi.nl Awards

21 november 2023

Tijdens de iEar Show 2023 hebben we drie awards in ontvangst mogen nemen.

Beste Platenspeler:
Cambridge Audio ALVA TT v2

Met de Cambridge Audio Alva TT V2 presenteert het Britse bedrijf de opvolger van zijn succesvolle draaitafel Alva TT en levert met de Cambridge Audio Alva ST ook een goedkoper zustermodel. Beide apparaten hebben een Bluetooth-interface en een ingebouwde phono-voorversterker, die nu ook kan worden uitgeschakeld om het gebruik van hoogwaardige externe voorversterkers mogelijk te maken.

Het is een van liefst drie awards voor Cambridge Audio.

Beste Bron/streamer/dac:
Cambridge Audio Edge NQ

“Met een revolutionair voorversterkercircuitbord dat interferentie vermindert en een ongelooflijk schoon signaalpad levert, speelt Edge NQ je favoriete muziek met verbluffende diepte. Stream, plug-in en speel en geniet van elke noot in perfecte helderheid. 

Met Edge NQ kun je van elke bron genieten van muziek. Naast digitale coaxiale, HDMI-, USB- en S/PDIF-verbindingen zijn er ook ingebouwde Chromecast, Spotify Connect, AirPlay, Bluetooth aptX HD, internetradio en UPnP-weergave. Waar songs worden gespeeld, blijft Edge NQ trouw aan het karakter van elk instrument en onthult een muzikaliteit die je nog nooit eerder hebt gehoord.”

Beste All-in-One:
Cambridge EVO 150

Eenvoudig te gebruiken, opwindend om naar te luisteren. De Cambridge Audio EVO 150 biedt rijke dynamiek, een groots geluidsbeeld en volledige controle zorgen voor een inspirerend geluid. Compatibel met elk audioformaat, van vinyl tot digitale streaming en alles daartussenin. Talrijke digitale en analoge ingangen zorgen voor de meest uitgebreide systeemmogelijkheden. Perfect om te gebruiken samen met vele luidsprekers en krachtig genoeg om probleemloos twee sets luidsprekers aan te sturen.

merken

Onze andere berichten

Cambridge CXN100 Review HiFi.nl

Netwerkspelers van Cambridge Audio presteren al sinds de eerste generatie erg goed en de opvolgende CXN-modellen presteerden op vele vlakken zelfs nog beter. Met de introductie van de CXN100 ervaren we de tot nu toe beste streamingbeleving; de fabrikant verdient hier de maximale score voor.

Bekijk bericht