Samengevat

De reeks digitale muziekservers van Melco zijn zorgvuldig ontworpen om levenslange opgebouwde muziekcollecties op te slaan en af te spelen in de best mogelijke geluidskwaliteit, terwijl het ook het gemak en de ontdekking van muziekstreaming biedt. Melco biedt muziekliefhebbers een uniek aanbod: de ontwerpen maken gebruik van eigen architectuur en zijn volledig vrij van gewone computerhardware. In plaats daarvan maakt Melco gebruik van hoogwaardige audiocomponenten, wat resulteert in superieure geluidsprestaties.

Muziek meesterschap

De eerste hi-fi producten van Melco arriveerden in 1975, met de introductie van zijn digitale bibliotheken in 2014. Melco’s ervaring heeft geleid tot de ‘gouden standaard’ in opslag en weergave, en het bedrijf wordt vertrouwd door klanten over de hele wereld om gekoesterde muziekcollecties af te spelen zonder compromissen.

Met het oog op gebruiksgemak ontworpen, bieden belangrijke kenmerken van Melco, waaronder eenvoudige back-up, importeren en CD-rippen, plus eenvoudige bedieningselementen op het voorpaneel, een intuïtieve bediening van een Melco-bibliotheek. Er is zelfs een speciale bedieningsapp, Melco Music HD, voor eenvoudige bediening via een tablet met een rijke grafische interface.

Melco's audiofiele servers

Wat de behoefte of het budget ook is, er is altijd een Melco-server die past. Van de instap N100 tot het ultieme prestatie-vlaggenschip N1, biedt Melco een oplossing voor hoogwaardige muziekopslag in huis.

Naast het assortiment servers omvatten de accessoires van Melco een optische drive voor CD-‘ripping’ en audiofiele netwerk switches. Er zijn zelfs hoogwaardige Melco Ethernet-kabels voor de optimale netwerkverbinding.

Melco S100 Netwerk switch

De tweede generatie S100/2 data switch creëert een ideale ruisarme omgeving voor het functioneren van netwerk-muziekbibliotheken, en helpt zo de best mogelijke geluidsprestaties te leveren.

In vergelijking met een gewone IT-data switch biedt de S100/2 buitengewone architectuur, met twee 100 Mb RJ45-poorten voor de beste audiokwaliteit en zes 1 Gb-poorten voor pc-connectiviteit en andere apparaten met veel verkeer, zoals de Roon Core-processor.

De tweede generatie S100/2 heeft ook een verbeterd stroomcircuitbord met een zorgvuldig geselecteerde wisselstroomadapter.

Melco S10 High-End Switch

De S10 is de vlaggenschip data switch van Melco en bestaat uit een ‘hoofd’ unit en een voedingsunit, waarbij de gevoelige data-dragende gebieden van het ontwerp worden gescheiden van de voeding. De tweedoos-aanpak weerspiegelt die van de N10/2-bibliotheek en biedt de minste compromissen als het gaat om ultieme geluidskwaliteit.

 

De hoofdeenheid van de S10 is gebaseerd op een sterk verbeterde S100-netwerkschakelaar en profiteert van een sterk verbeterde energiebeheersectie, betere aluminium behuizing en een stijve stalen afgeschermde behuizing.

De aansluitingen op het achterpaneel omvatten RJ45 Ethernet-poorten met verschillende snelheden: 4x 100 MB en 4x 1 GB, plus 2x 1 GB SFP.

documenten

Prijslijst

Prijslijst Melco 2023

Meest recente prijslijst van Melco
  •  
Nieuws

Het laatste Melco nieuws

merken

Bekijk onze andere merken

Cambridge Audio

Audio apparatuur:
Bij Cambridge Audio willen ze dat je je favoriete muziek op zijn allerbest hoort – zoals de artiest het bedoeld heeft, zonder iets toe te voegen, zonder iets weg te nemen.

Bekijk merk

Atohm

Luidsprekers:
Atohm heeft maar een doel, de luisteraar uitnodigen in het hart van de voorstelling, begeleid door al zijn emoties. Verfijnde esthetiek gecombineerd met uitstekende audioprestaties, een genot voor alle zintuigen

Bekijk merk

Diptyque

Magnetostaat luidsprekers:
Diptyque Audio heeft een uniek concept van paneel luidsprekers met hoge precisie in geluidsweergave.

Bekijk merk