Samengevat

VOEL JE MUZIEK, OVERAL

Wij geloven dat muziek een deel moet uitmaken van het dagelijks leven.

De nieuwe Melomania P100 True Wireless Hoofdtelefoons nemen de ongelooflijke kwaliteit van de bekroonde audiosystemen mee onderweg, zodat je overal kunt opgaan in de muziek waar je van houdt.

Elke Beat Telt

Goede muziek verdient het om op de juiste manier afgespeeld te worden. Cambridge heeft de P100 ontworpen en verfijnd voor een breed scala aan genres.
De P100 levert een fenomenaal geluid ongeacht waar je naar luistert.

Superieure Versterking

Klasse AB-versterking – een beproefde technologie die hoorbaar beter is dan de standaard Klasse D technologie die in 99% van de hoofdtelefoons wordt gevonden.

Adaptieve Connectiviteit

De aptX Lossless Bluetooth zorgt voor een vlekkeloze transmissie van je muziek, waarbij de geluidskwaliteit behouden blijft tijdens het draadloos luisteren. De Snapdragon Sound streamt met een verbazingwekkende 24bit/96kHz resolutie.

100 Uur

Eén keer opladen. 100 uur luisterplezier.
Geniet tot 100 uur luisterplezier op een volle lading (60 uur met actieve ruisonderdrukking). En als de batterij bijna leeg is, zorgt een oplaadtijd van 5 minuten voor tot wel vier uur speeltijd.

Actieve Ruisonderdrukking

Verander het drukke stadsgeluid in een oase van rust. Hoogwaardige adaptieve hybride ruisonderdrukking combineert een reeks microfoons en geavanceerde technologie voor een echt meeslepende ervaring, maar om je omgeving te horen, activeer je transparantie met een simpele tik.

Melomania APP

Aanpasbaar geluid, Cambridge heeft de P100 afgestemd om nauwkeurige hoge tonen en dynamische lage tonen te leveren, maar ze begrijpen dat je misschien je eigen voorkeuren hebt. Pas je luisterervaring aan met Melomania Connect. Maak je eigen voorinstellingen of kies uit zes zorgvuldig samengestelde profielen.

What's in the box

  • Melomania P100 hoofdtelefoon
  • Draagtas
  • Snelstartgids
  • USB-C naar 3,5 mm Jack kabel
  • USB-C naar USB-C kabel
documenten

Prijslijst & Top Tips

merken

Bekijk onze andere merken

Atohm

Luidsprekers:
Atohm heeft maar een doel, de luisteraar uitnodigen in het hart van de voorstelling, begeleid door al zijn emoties. Verfijnde esthetiek gecombineerd met uitstekende audioprestaties, een genot voor alle zintuigen

Bekijk merk

Silent Angel

HiFi audio accessoires:
Silent Angel heeft toegewijde inspanning en passie gestoken in het optimaliseren van alles, van hardware en mechanica tot software ontwerp.

Bekijk merk

Cambridge Audio

Audio apparatuur:
Bij Cambridge Audio willen ze dat je je favoriete muziek op zijn allerbest hoort – zoals de artiest het bedoeld heeft, zonder iets toe te voegen, zonder iets weg te nemen.

Bekijk merk