Samengevat

NuPrime is een van de weinige fabrikanten die de grenzen van het haalbare probeert te bereiken met een eigen R&D afdeling. Naast betere prestaties dan standaard versterkers is NuPrime in staat maatwerk te leveren door hun hybride Klasse D technologie. De producten zijn gebaseerd op een ontwerpfilosofie die over het algemeen alleen aangetroffen wordt in een veel hoger prijssegment, volledig in lijn met het fabriceren van high-end audioproducten voor betaalbare bedragen.

NuPrime Evolution

De Evolution versterkers hebben de opmerkelijke eigenschap om een zeer breed en diep geluidsbeeld te projecteren dat de luisteraar volledig omringt in zijn klankveld. Met de ultrascherpe maar realistisch klinkende Evolution DAC, gebruikt als voorversterker/DAC, brengt het systeem de luisteraar naar het hart van de uitvoering. De ontspannen weergave stelt de luisteraar in staat om urenlang van de muziek te genieten. Ongeacht de gebruikte apparatuur, zul je gewoon meer voelen en horen met het Evolution-systeem.

NuPrime AMG

De AMG STA, als we een vergelijking maken met de Evolution One, deelt het vermogen om de details van opnames met gemak weer te geven. Echter, terwijl de Evolution One die uitnodigende warmte heeft, wil de AMG STA de luisteraar verleiden. De klankkwaliteiten van de AMG STA neigen naar vol en rijk, waardoor instrumenten en vocalen lijken te profiteren van extra body, gewicht en harmonische rijkdom. De AMG PRA gaat verder dan alleen een transparante voorversterker, met een invoerimpedantie van 1M Ohm en de beste analoge broninvoeren. Een door de gebruiker selecteerbare 4-traps “Actieve lage frequentie- en harmonische versterking” geeft het kenmerken om de luidsprekerprestaties te verbeteren, een primeur in preamp-ontwerp. De kenmerkende geluidseigenschap van de AMG DAC is een natuurlijk, gedetailleerd en uitgebreid klankbeeld.
Samengevat hebben we de AMG-serie ontworpen voor audiofanaten die elk aspect van hun systeem willen optimaliseren.

NuPrime 9X Serie

De Stream-9, als een streamingtransport van referentieklasse voor meerdere zones, biedt Hi-Res streaming voor audiofielen die de ultieme prestaties willen combineren met een externe DAC. Voeg een STA-9X eindversterker toe voor een systeem dat geschikt is voor elke gelegenheid. Het gedetailleerde maar vergevingsgezinde karakter van het systeem werkt goed met zowel hoogwaardige als minder hoogwaardige opnames en streamingdiensten. Een tweede STA-9X kan aan het systeem worden toegevoegd (in brugmodus) voor een meer gebalanceerd geluid. Om de negen-serie tot het uiterste te brengen. De DAC-9X voorversterker/DAC biedt een uitstekend alternatief voor luisteraars die op zoek zijn naar een zachter en natuurlijker geluid en werkt uitstekend samen met de CDT-8Pro of CDT-9 CD-transport. Als er behoefte is aan meerdere analoge ingangen of een phono-versterker, is de volledig gebalanceerde en ultra-stille PRA-9X een perfecte toevoeging.

NuPrime Omnia

Nuprime streamingproducten passen in twee hoofdcategorieën: standalone en alles-in-één producten. Standalone werken samen met andere audiocomponenten, zoals een DAC, geïntegreerde versterker, actieve luidspreker en home theater receiver, om online- of netwerkstreamingmogelijkheden aan je audiosysteem toe te voegen. Alles-in-één producten zijn rechtstreeks verbonden met verschillende bronapparaten en streamingdiensten, en je kunt ze gebruiken om een paar luidsprekers aan te sturen en thuis te genieten van geweldig geluid.

documenten

Prijslijst

Prijslijst NuPrime 2023

Meest recente prijslijst van NuPrime
  •  
Nieuws

Het laatste NuPrime nieuws

merken

Bekijk onze andere merken

Silent Angel

HiFi audio accessoires:
Silent Angel heeft toegewijde inspanning en passie gestoken in het optimaliseren van alles, van hardware en mechanica tot software ontwerp.

Bekijk merk

Melco Audio

Audiofiele Servers & Switches:
Melco’s servers slaan levenslange muziekcollecties op en bieden topkwaliteit met streaming gemak.

Bekijk merk

Scansonic HD

Luidsprekers:
Scansonic maakt innovatieve luidsprekers met een strak Scandinavisch design. Met een achtergrond in super high-end luidsprekers.

Bekijk merk