Over Dimex

Over Dimex

Bij Dimex hebben we een duidelijke missie: het leveren van topkwaliteit HiFi-apparatuur aan audiofielen, muziekliefhebbers en iedereen die op zoek is naar een buitengewone geluidservaring. We begrijpen dat geluidskwaliteit van het grootste belang is voor uw luisterplezier, en daarom bieden we een zorgvuldig samengestelde selectie van producten die aan de hoogste normen voldoen.

wat wij doen

Waarom kiezen
voor Dimex?

Service en Kwaliteit

Klanten kiezen voor Dimex vanwege ongeëvenaarde service, kwaliteit en betrouwbaarheid. Ons toegewijde team biedt maatwerkoplossingen, hoogwaardige duurzame producten, snelle levering en efficiënte communicatie. Met Dimex kiest u voor een betrouwbare partner die uw succes waarborgt.

HiFi Producten

Dimex biedt eersteklas hifi-producten met uitzonderlijke kwaliteit en prestaties. Onze zorgvuldig geselecteerde merken bieden wereldklasse audio-oplossingen met duurzaamheid en innovatieve technologieën voor een ongeëvenaarde luisterervaring. Kwaliteit vormt de kern van ons aanbod, wat resulteert in tevreden klanten en leidende positie in de hifi-markt.

Onze merken

Dimex distribueert zorgvuldig geselecteerde merken die kwaliteit, innovatie en marktrelevantie belichamen. We zoeken partnerschappen met fabrikanten die dezelfde toewijding delen en leveren betrouwbare merken die aansluiten bij onze missie voor hoogwaardige oplossingen, versterkend onze reputatie van kwaliteit en service.

Onze dealers

Benelux HiFi-dealers kiezen voor Dimex vanwege ons betrouwbare partnerschap en ons hoogwaardige productaanbod dat perfect past bij hun behoeften. Onze diepgaande expertise, toewijding, ondersteuning en efficiënte logistiek maken ons de ideale keuze. Onze hoogwaardige producten zijn duurzaam en betrouwbaar. Met Dimex kiest u voor vertrouwen, deskundigheid, en een partner die uw succes waarborgt.

De kracht van Dimex

Al meer dan 25 jaar staat klanttevredenheid centraal bij Dimex Reference Audio Equipment. Wij hechten buitengewoon veel waarde aan het opbouwen van langdurige klantrelaties, gebaseerd op wederzijds respect en heldere communicatie. Dankzij onze nauwe samenwerking met fabrikanten, blijft onze kennis van de producten op een hoog niveau, waardoor wij onze dealers altijd van accurate informatie kunnen voorzien. Via onze social media kanalen en nieuwsbrieven houden wij iedereen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en productupdates. Onze focus ligt op het leveren van hoogwaardige audioapparatuur en een service. Indien u als dealer/winkel een van onze producten en of merken wenst op te nemen in uw assortiment, nodigen wij u graag uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij zullen spoedig met u in contact treden.

-Team Dimex Reference Audio Equipment

Onze merken

Dimex werkt graag samen met de kwalitatieve audio merken met een passie voor de beste HiFi ervaring.

Contact

Vragen? Stel ze gerust!

Bij Dimex helpen we je graag verder met vragen over onze diensten, producten, merken, etc. Vul het formulier in en laat je vragen achter.

Wat zijn de vervolgstappen?
1

Je vraag wordt verstuurd

2

Er wordt zo spoedig mogelijk gekeken naar je vraag

3

We bellen of mailen je terug met een antwoord

Ben je als consument opzoek naar informatie over specifieke producten? Stel deze vraag dan aan de dealer. Komen jullie er niet uit? Stuur ons dan alsnog een bericht!

Contactformulier
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.