Cambridge Edge NQ & M Review Music Emotion

5 februari 2024

Conclusie
Enkele dagen later zit ik deze luistertest nog eens te overdenken. De reacties van Anne-Marie laten mij maar niet los. Zo wil je het graag. Een hifi-installatie van hoge kwaliteit, die ongecompliceerd en toekomst vast is in gebruik, en in staat is om je in vervoering te brengen.
En dan komt een nog grotere verrassing. Dit soort kwaliteit kost over het
algemeen een klein vermogen. Deze set echter, bestaande uit de Edge NQ-voorversterker/netwerkspeler en twee stuks Edge M-monoblokken, kost bij elkaar nog geen 15.000 euro! Hoogwaardige streaming en gemakkelijke bediening, een zeer gedegen bouwkwaliteit én een fantastische, natuurgetrouwe geluidsweergave. Van alle hoogwaardige hifi-sets, die ik in de afgelopen maanden heb beluisterd, heeft deze met afstand de beste prijs-kwaliteitverhouding. Geef mij maar die Great British Sound!

merken

Onze andere berichten

Cambridge EDGE Review Lexicom Multimedia

Netwerkspelers van Cambridge Audio presteren al sinds de eerste generatie erg goed en de opvolgende CXN-modellen presteerden op vele vlakken zelfs nog beter. Met de introductie van de CXN100 ervaren we de tot nu toe beste streamingbeleving; de fabrikant verdient hier de maximale score voor.

Bekijk bericht