Samengevat

Scansonic HD maakt innovatieve luidsprekers met een strak Scandinavisch ontwerp. Met een achtergrond in de ontwikkeling en productie van high-end luidsprekers (Raidho), gebruiken ze een trickle-down technologie om luidsprekers te creëren die fantastische prestaties bieden voor een gunstigere prijs. Tegelijkertijd zien ze er prachtig uit in hoogwaardig Deens design.
Ontdek Scansonic HD.

Scansonic HD

De Scansonic HD luidsprekers zijn ontworpen rondom een linttweeter met een extreem licht diafragma dat rond de randen is afgedicht om een naadloze overgang naar het middengebied mogelijk te maken. Bovendien is het ontworpen en ontwikkeld met een luidsprekerdriver met een stijf membraan.
Het ontwikkelen en bouwen van deze luidsprekers in Denemarken is een enorme taak geweest. We zijn erg blij dat een fantastische teaminspanning dit mogelijk heeft gemaakt.
In Denemarken staat de fabriek met vakbekwame vakmensen, ze produceren de beste luidsprekers in de branche onder de merken Raidho en Scansonic. Het vakmanschap zorgt ervoor dat elk detail en elke situatie op een zeer competente manier worden behandeld.

Q-Serie

De prachtige strakke kasten zijn rechtstreeks afgeleid uit de Raidho visie en filosofie.
De tweeter is een quasi-ribbon tweeter die zijdezacht hoog levert en tegelijkertijd alle details kristalhelder presenteert.

De woofers zijn allemaal gemaakt van één stuk gevormd geweven koolstofvezel. Dit zijn op maat gemaakte drivers ontworpen en ontwikkeld door het Raidho-engineeringteam. Dit is precies wat nodig is om bij te blijven met de zeer snelle ribbon-tweeter.

De crossover is gebouwd volgens hetzelfde principe als in de wereld van Raidho. Gebouwd voor coherentie, dynamiek en live geluid.

MB-B Serie

De interne constructie heeft een geoptimaliseerde luchtstroom die in combinatie met het minimale gebruik van dempingsmateriaal heeft geleid tot een zeer dynamische en lineaire reproductie van lage frequenties, terwijl de plaatsing van de luidspreker in de ruimte zeer eenvoudig en veelzijdig is.

Een gesealde ribbon tweeter zorgt voor een gedetailleerde hoog weergave en de woofer- en midrange-drivers zijn voorzien van een speciaal ontwikkelde spider die de dynamische capaciteiten aanzienlijk verbetert en de frequentierespons in het basgebied vergroot.

De crossovers zijn ontworpen voor een zeer lineair en natuurlijk geluid, dat duidelijk hoorbaar is in de hele lijn. De crossover is ontworpen om alle aandrijfeenheden op luisterafstand op tijd uit te lijnen.

Het resultaat is een luidspreker die een groot en nauwkeurig geluidsbeeld presenteert

L-Serie

De nieuwe L-serie is verrassend budgetvriendelijk en biedt toch strak Scandinavisch design en hoge prestaties.

Een klassieke softdome-tweeter zorgt ervoor dat de hogere tonen optimaal worden weergegeven. Het laag wordt op een warme en organische manier gepresenteerd, zodat al je muziek klinkt als nooit tevoren,.

De membranen van de woofers zijn gemaakt van geweven vezels om de perfecte balans te bereiken tussen stijfheid en demping.

Het eindresultaat is een luisterervaring die je niet elke dag krijgt in deze prijsklasse.

documenten

Prijslijst

Prijslijst Scansonic HD

Meest recente prijslijst van Scansonic HD
  •  

Brochure Scansonic HD

Meest recente brochure van Scansonic HD
  •  
Nieuws

Het laatste Scansonic nieuws

merken

Bekijk onze andere merken

Silent Angel

HiFi audio accessoires:
Silent Angel heeft toegewijde inspanning en passie gestoken in het optimaliseren van alles, van hardware en mechanica tot software ontwerp.

Bekijk merk

Diptyque

Magnetostaat luidsprekers:
Diptyque Audio heeft een uniek concept van paneel luidsprekers met hoge precisie in geluidsweergave.

Bekijk merk

NuPrime

Audio apparatuur:
Dankzij innovaties in eigen ontwikkelde Klasse D versterking-modules produceert NuPrime Audio betaalbare audio met high-end componenten.

Bekijk merk