Samengevat

Silent Angel begrijpt dat het bereiken van de ultieme geluidskwaliteit geen eenvoudig doel is. Daarom heeft Silent Angel toegewijde inspanning en passie gestoken in het optimaliseren van alles, van hardware en mechanica tot software ontwerp. Elk van de producten van Silent Angel is gemaakt om superieure audiokwaliteit na te streven door vele details te verbeteren zonder compromissen.

Rhein Z1 Plus

De Rhein Z1 Plus tilt het succes van de Rhein Z1 naar nieuwe hoogten. Als een krachtige muziekserver biedt de Z1 Plus een krachtige upgrade ten opzichte van de populaire Rhein Z1. Met ondersteuning voor hoogwaardige audioformaten, waaronder DSD512 en PCM tot 768 kHz, levert het uitzonderlijke digitale audioweergave. De twee Gigabit Ethernet-poorten zorgen ervoor dat de speler in de minst verstoorde netwerkomgeving werkt, waardoor de Z1 Plus de perfecte keuze is voor audioliefhebbers. De Z1 Plus verbetert uw audioweergave met ingebouwde ruisonderdrukking, wat zorgt voor een kristalheldere luisterervaring. De mogelijkheid om gelijktijdig audio uit meerdere spelers weer te geven, maakt het een veelzijdige oplossing voor het streamen van muziek met hoge resolutie. Ervaar superieure digitale audio met de Rhein Z1 Plus. 
Nu ook leverbaar met een optionele interne 4TB NVMe SSD.

Bonn NX

Ontworpen voor HD-muziekstreaming, de Bonn NX creëert een speciale HiFi-zone om uw audiotoestellen effectief te isoleren van ander digitaal verkeer, waardoor ruis wordt geëlimineerd en gegevens met extreme timing nauwkeurigheid worden verzonden. Het implementeren van een geïsoleerd “Netwerkecosysteem” voor audio elimineert de degradatie als gevolg van de storm van netwerkinterferentie en latency problemen veroorzaakt door bandbreedte-intensieve activiteiten van pc’s en andere aangesloten apparaten.

MU Streamer

De introductie van een eersteklas digitale streamer, waarbij de fundamentele capaciteiten van de iconische M1 worden benut en tegelijkertijd een geavanceerd dubbel-laags chassisontwerp wordt omarmd dat in lijn is met NX en GX. Door zorgvuldige afstemming en nauwkeurige tests van de geluidsbron, aangevuld met gespecialiseerde systeemsoftware, is elke inspanning gericht op het bieden van een ongeëvenaarde en foutloze digitale audiobeleving.

Bonn N8

Een netwerkswitch die speciaal is ontworpen voor het streamen van muziek met hoge resolutie. Audioliefhebbers die op zoek zijn naar een toegewijd audionetwerk dat de zuiverst mogelijke audiokwaliteit levert tegen een betaalbare prijs, zullen in Bonn N8 de ideale oplossing vinden. Bonn N8 stelt muziekliefhebbers in staat om een stabiele en geïsoleerde audio-omgeving te creëren, volledig onafhankelijk van het netwerkverkeer in huis; als gevolg hiervan wordt data overgedragen met minder interferentie, nauwkeurig getimede datapakketten en een zuiverheid en vrijheid van vervorming die het ware potentieel van hoogwaardige HiFi-systemen maximaliseren.

documenten

Prijslijst

Prijslijst Silent Angel

Meest recente prijslijst van Silent Angel
  •  
merken

Bekijk onze andere merken

Cambridge Audio

Audio apparatuur:
Bij Cambridge Audio willen ze dat je je favoriete muziek op zijn allerbest hoort – zoals de artiest het bedoeld heeft, zonder iets toe te voegen, zonder iets weg te nemen.

Bekijk merk

Scansonic HD

Luidsprekers:
Scansonic maakt innovatieve luidsprekers met een strak Scandinavisch design. Met een achtergrond in super high-end luidsprekers.

Bekijk merk

NuPrime

Audio apparatuur:
Dankzij innovaties in eigen ontwikkelde Klasse D versterking-modules produceert NuPrime Audio betaalbare audio met high-end componenten.

Bekijk merk