Samengevat

Bij Stealth Acoustics geloven we dat een goed ontwerp voor audioproducten en videosystemen wordt bereikt met een strak en minimalistisch esthetisch ontwerp, in combinatie met hoogwaardige componenten en prestaties, om de schoonheid en essentie van de architectonische stijl in uw huis of bedrijf volledig vast te leggen. Stealth Acoustics levert de hoogste kwaliteit, in Amerika gemaakte, onzichtbare of verborgen AV-oplossingen in een steeds groeiende markt. Nu hoeft u geen kwaliteit op te offeren om een discreet systeem te hebben dat uw ruimte aanvult!

Onzichtbare topkwaliteit luidsprekers

De LinearResponseG™ hoogwaardige onzichtbare luidsprekers maken gebruik van gepatenteerde Stealth-technologie om een geluidskwaliteit van topklasse en een uitgebreide basrespons te bieden, en dit alles terwijl de ontsierende roosters en omvangrijke behuizingen van traditionele luidsprekers worden geëlimineerd.

Onze bekroonde reeks volledig onzichtbare luidsprekers en subwoofers, gemaakt in Amerika, maken gebruik van spuitgegoten frames, laagprofiel hoogvermogen conuswoofers, neodymium tweeters en meertraps crossover-netwerken om ongeëvenaarde warmte, realisme en diepte van geluid te leveren.

Van achtergrondmuzieksystemen tot thuisbioscopen; vergaderzalen tot conferentiezalen en maskeringssystemen, Stealth biedt u de meest capabele en best klinkende reeks volledig onzichtbare architecturale luidsprekers die wereldwijd beschikbaar zijn.

StingRay

De StingRay is het vlaggenschip van de outdoor lijn van Stealth Acoustics en biedt indrukwekkende basrespons in een hermetisch afgesloten all-weather luidspreker. De StingRay is perfect voor outdoor theaters, patio’s en maritieme omgevingen, of overal waar robuust, volledig bereik geluid gewenst is in de buitenlucht.

Gemaakt van ABS-plastic en versterkt met glasvezel voor hoogwaardige prestaties en duurzaamheid, werkt de StingRay goed in toepassingen waar ruimte beperkt is of een onopvallende luidspreker vereist is.

LineaResponse X™

Maak kennis met de gloednieuwe LineaResponse X™ (LRX) familie van onzichtbare luidsprekers van expertkwaliteit van Stealth Acoustics. Met geavanceerde materialen van koolstofvezel, nieuwe laminatieprocessen en verbeterde driver-sets is de LRX-serie de groeiende lijn van Stealth, met de best presterende en best klinkende onzichtbare luidsprekers die momenteel op de markt zijn.

Voor veeleisende audiofielen die streven naar onberispelijke audioprestaties en tegelijkertijd de esthetische voordelen willen benutten die alleen ware onzichtbaarheid kan bieden, verlegt het nieuwe LRX-assortiment van Stealth de lat voor onzichtbare luidsprekers naar een ongekend niveau.

LineaResponse G™

De Stealth Acoustics LineaResponse G™ (LRG) familie van kosteneffectieve en bewezen onzichtbare luidsprekers evenaart de geluidskwaliteit van zichtbare luidsprekers in dezelfde prijsklasse.

De Stealth LRG-serie zijn bekroonde onzichtbare luidsprekers met een uiterst brede dekking en een ultrazachte verlengde frequentierespons. Dit maakt elke luidspreker of subwoofer in de LRG-reeks tot een uitstekende keuze voor een zeer betrouwbaar en ongelooflijk klinkend onzichtbaar geluidssysteem. Met vijf Full range modellen en twee subwoofers om uit te kiezen, is er een oplossing voor elke behoefte.

LineaResponse B™

De LineaResponse B™ (BG) Series Subwoofers van Stealth leveren krachtige basweergave voor extra impact zonder esthetische vervuiling. Audiofielen hoeven niet langer gebonden te zijn aan de beperkingen van de traditionele externe subwoofer in een behuizing. De volwaardige B30g en de compacte B22g kunnen naadloos in de muren of plafonds van een kamer worden geïnstalleerd en worden, net als de rest van Stealth’s onzichtbare aanbod, volledig verborgen wanneer ze zijn afgewerkt en geplaatst. 

Deze subwoofers bieden uitzonderlijke basweergave en dekking van de ruimte met frequenties die zich uitstrekken tot wel 20Hz. Ze worden verkocht en ontworpen om in paren te worden gebruikt, waardoor deze onzichtbare subwooferoplossingen veel installatie- en esthetische problemen kunnen oplossen, terwijl luisteraars de diepe bassen krijgen die ze wensen, of het nu voor gedistribueerde audio of theater/surround sound toepassingen is.

documenten

Prijslijst

Neem contact op met Dimex

Stealth acoustics
  •  
Nieuws

Het laatste Stealth Acoustics nieuws

merken

Bekijk onze andere merken

Melco Audio

Audiofiele Servers & Switches:
Melco’s servers slaan levenslange muziekcollecties op en bieden topkwaliteit met streaming gemak.

Bekijk merk

Scansonic HD

Luidsprekers:
Scansonic maakt innovatieve luidsprekers met een strak Scandinavisch design. Met een achtergrond in super high-end luidsprekers.

Bekijk merk

Kora

Audio apparatuur:
Kora, een innovatief merk uit Toulouse, heeft zijn oorsprong in Frankrijk.
Het Square Tube ontwerp is een nieuwe, unieke en innovatieve manier om de vacuümbuizen te gebruiken.

Bekijk merk